Bivak

Bivak 2020 komt er aan!

Bekijk het bivakboekje

Nu we weten welke beslissingen er genomen zijn in verband met het coronavirus en jeugdkampen hebben wij een nieuwe presentatie gemaakt met alle wijzigingen en de bijkomende informatie.

Bivak 2020 bijkomende informatie

 

Het bivak infomoment is veranderd naar een presentatie, hier kan je alvast de volledige presentatie bekijken. Niet alle informatie in deze presentatie is up-to-date. De meest recente informatie vinden jullie in het bestand Bivak 2020 bijkomende informatie

Hier is alvast de algemene informatie over het bivak.

Wat is bivak?
Bivak is normaal gezien een verblijf van 9 dagen waar je duikt in een zee van spelletjes,
plezier en alles wat er bij een Chirokamp aan te pas
komt, samen met je Chirovrienden of -vriendinnetjes!
Het thema van dit jaar is: Het leger!

Door maatregelen rond het coronavirus wordt dit jaar het bivak opgedeeld in twee periodes waarbij de speelclub en rakwi op de kampplaats is van 2 tot 5 juli en de tito, keti en aspi van 5 tot 10 juli. Voor de sloebers wordt er een apart mini-bivak georganiseerd van 24 tot 26 juli op de chiro. Voor de volledige uitleg over het bivak kijk je best eens in het bestand Bivak 2020 bijkomende informatie.

Waar gaan we op kamp?
Dit jaar blijven we in Limburg! Als jullie een brief willen sturen kan dat op het volgende adres.
Chiro Bokrijk
Kampplaats Tijl & Nele
Bremstraat 7a
3945 Ham

Hoe kan je inschrijven?
Het kamp kost €70 voor het eerste periode (speelclubs en sloebers) en €90 voor de tweede periode (tito's, keti's en aspi's). Inschrijven doe je door dit bedrag te storen op het rekeningnummer BE54 7360 4174 2497 op naam van Chiro Bokrijk. Vermeld hier ook zeker jouw NAAM en AFDELING bij.

De medische fiche moeten reeds ingevuld zijn en afgegeven aan de leiding. Als dit niet gebeurt is kan uw kind niet meer mee op bivak aangezien wij geen bubbels mogen maken van meer dan 50 personen. De inschrijving is pas volledig als zowel de betaling als de medische fiche in orde zijn!  Zo kunnen wij op tijd alles voorzien om jullie een spectaculair kamp te bezorgen.

Klik hier om het bivakboekje te downloaden.

Klik hier om de bijkomende informatie over bivak 2020 te bekijken.

Als je nog vragen hebt kom dan even langs na de chiro of stuur een mailtje naar de leiding (hoofdleiding@chirobokrijk.be).

Een terugblik op bivak 2019

Bivak 2019 was een voor iedereen een super toffe ervaring. Als je alles nog eens wil herbeleven bekijk dan eens onze aftermovie!

De foto's zijn te zien op de facebookpagina

Aftermovie bivak 2019