Info

INFORMATIE – PRAKTISCH UNIFORM WIE ZIJN WE?

Bekijk eens ons boekje (t-Boekske-21-22) met alle praktische informatie in een printbaar formaat, ideaal voor op de koelkast of je magneetbord.

Een nieuw schooljaar is ook een nieuw Chirojaar. Wat doe je om je huiswerk en saaie lessen te vergeten? Chiro natuurlijk! Ook dit jaar staat CHIRO BOKRIJK klaar om de jeugd van Bokrijk en omstreken te amuseren op zondagnamiddag.

Dit jaar hebben we ook nieuwe leiding, die zelf nog maar net het lid-zijn achter zich hebben gelaten. Mats, Senna, Lore, Siebe, Jesse, Jordy, Thomas en Ruben nemen de fakkel over en zijn de nieuwste aanwinst van onze leidingsploeg.

De hoofdleiding van Chiro Bokrijk zijn Maud, Michiel en Margaux. (contactgegevens). Zij staan klaar om alle vragen en algemene problemen met u te bespreken. Voor specifieke onderwerpen die te maken hebben met uw kind, raden wij u nog steeds aan naar de leiding van de afdeling van uw zoon of dochter te gaan. De namen en e-mailadressen van elke leiding vindt u op de Leidingspagina.

Onze activiteiten vinden plaats van 14.00u tot 17.00u aan de Chirolokalen, Kuurstraat 8 in Bokrijk. Als die uren eens veranderen omwille van bijvoorbeeld een avondactiviteit, dan worden jullie  vooraf via een briefje of een email verwittigd.

Als Chiro voor jullie iets nieuws is en jullie wensen eerst kennis te maken met de leiding en onze werking, aarzel dan niet om ons te contacteren. We komen met plezier even langs!

Chiro is meer dan enkel een babysit op zondagnamiddag; we veronderstellen dan ook dat uw kind regelmatig naar de Chiro komt om zich op een verantwoordelijke manier te amuseren.

Tot slot willen we jullie vragen om de huisregels en praktische informatie i.v.m. de zondagen en het Bivak nog eens na te lezen.
En voor de facebookgebruikers heeft Chiro Bokrijk ook een facebookpagina.

Verder wensen we jullie nog een prettig Chirojaar toe!