Info

INFORMATIE – PRAKTISCH CHIROKLEDIJWIE ZIJN WE?

Neem een kijkje in ons handig boekje ’t Boekske 2023-2024 met alle essentiële informatie in een printbaar formaat, perfect voor op de koelkast of je magneetbord.

Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw Chirojaar. Wat is de beste remedie tegen huiswerk en saaie lessen? Chiro, natuurlijk! Ook dit jaar staat CHIRO BOKRIJK klaar om de jeugd van Bokrijk en omstreken te vermaken op zondagnamiddag.

We verwelkomen ook nieuwe leiding, die zelf nog maar net het lid-zijn hebben achtergelaten. Mats, Senna, Lore, Siebe, Jesse, Jordy, Thomas en Ruben nemen de fakkel over en vormen de nieuwste aanwinst van onze leidingsploeg.

De hoofdleiding van Chiro Bokrijk bestaat uit Maud, Michiel en Margaux (contactgegevens). Zij zijn beschikbaar om al jullie vragen en algemene zaken te bespreken. Voor specifieke onderwerpen met betrekking tot uw kind, raden wij nog steeds aan contact op te nemen met de leiding van de afdeling van uw zoon of dochter. De namen en e-mailadressen van elke leiding zijn te vinden op de Leidingspagina.

Onze activiteiten vinden zondags plaats van 14.00u tot 17.00u aan de Chirolokalen, Kuurstraat 8 in Bokrijk. Als de uren ooit veranderen, bijvoorbeeld voor een avondactiviteit, word je van tevoren op de hoogte gebracht via een berichtje of via e-mail.

Als Chiro voor jullie iets nieuws is en jullie willen eerst kennis maken met de leiding en onze werking, aarzel dan niet om ons te contacteren. We komen graag even langs!

Chiro is meer dan alleen een babysit op zondagnamiddag; we gaan ervan uit dat uw kind regelmatig naar de Chiro komt om zich op een verantwoordelijke manier te amuseren.

Tot slot willen we jullie vragen om de huisregels en praktische informatie over de zondagen en het Bivak nogmaals door te nemen.
En voor de facebookgebruikers heeft Chiro Bokrijk ook een facebookpagina.

We wensen jullie een fantastisch Chirojaar toe!