Inschrijving

Je kind is welkom om 3 keer vrijblijvend de Chiro te ontdekken, waarbij je kind ook verzekerd is voor ongevallen. Na deze proefperiode vragen we om je kind in te schrijven voor het volledige Chirojaar. We kijken ernaar uit om hen deel te laten uitmaken van onze Chirofamilie!

Voor de inschrijving van je kind vragen we om het inschrijvingsformulier in te vullen. Eenmaal ingeschreven, is je kind voor het volledige Chirojaar verzekerd voor ongevallen. Je kan eventuele aanpassingen aan de gegevens doorgeven via de e-mail die je ontvangt na de inschrijving. Indien het inschrijvingsformulier gesloten is, betekent dit dat de maximale capaciteit voor de groep is bereikt.

De inschrijvingsbijdrage voor het Chirojaar bedraagt €50, hierbij is ook een verfrissend drankje elke Chirozondag inbegrepen en kan je kind genieten van leuke spelen en uitstapjes. Gelieve deze bijdrage over te maken op onze rekening BE54 7360 4174 2497, met vermelding van de naam van je kind en de afdeling. Voor de jongste leden zijn dit de Sloebers (1ste en 2de leerjaar), daarna volgt Speelclub, Rakwi, Tito, Keti en Aspi. We kijken uit naar een fantastisch Chirojaar vol avontuur en plezier voor je kind!

Link inschrijven Chirojaar 2023-2024: Inschrijvingsformulier Chirojaar 2023-2024

Maximale capaciteit van de groepen

Zoals elk jaar kunnen wij maar 35 leden per groep toelaten. Om te bepalen wie wel en niet meer toegelaten wordt, hanteren wij de volgende regels:

- Indien je kind vorig jaar bij onze Chiro ingeschreven was, krijgt hij/zij voorrang op nieuwe leden.

- Indien je kind een broer of zus heeft die vorig jaar ingeschreven was op onze Chiro, krijgt hij/zij voorrang op nieuwe leden.

- Voor nieuwe leden is er plaats zolang er nog geen 35 leden in de groep van je kind zitten, hiervoor gebruiken wij de volgorde van het online inschrijvingsformulier.