Inschrijving

Uw kind mag 3 keer naar de Chiro komen zonder ingeschreven te zijn. Binnen deze periode is hij of zij verzekerd voor ongevallen. Na de derde keer proberen zal uw kind ingeschreven moeten zijn voor het Chirojaar.

Om uw kind in te schrijven dient u het inschrijvingsformulier in te vullen en het inschrijvingsgeld te betalen. Schrijf uw kind slechts één keer in. Indien u de gegevens in het inschrijvingsformulier wilt aanpassen kan dat via de e-mail die naar u verzonden wordt nadat u uw kind heeft ingeschreven. Het inschrijvingsformulier is gesloten omdat de maximumcapaciteit van enkele groepen bereikt is.

De inschrijvingsbijdrage van het Chirojaar bedraagt €50. Dit is inclusief een drankje elke Chirozondag. Gelieve deze bijdrage te storten op onze rekening BE54 7360 4174 2497 met vermelding van de naam van uw kind en de afdeling. Voor de jongste leden zijn dit de Sloebers (1ste en 2de leerjaar) daarna volgt Speelclub, Rakwi, Tito, Keti en Aspi.

Maximale capaciteit van de groepen

Zoals elk jaar kunnen wij maar 35 leden per groep toelaten. Om te bepalen wie wel en niet meer toegelaten wordt, hanteren wij de volgende regels:

- Indien uw kind vorig jaar bij onze chiro ingeschreven was, krijgt hij/zij voorrang op nieuwe leden.

- Indien uw kind een broer of zus heeft die vorig jaar ingeschreven was op onze chiro, krijgt hij/zij voorrang op nieuwe leden.

- Voor andere nieuwe leden is er plaats zolang er nog geen 35 leden in de groep van uw kind zitten, hiervoor gebruiken wij de volgorde van het online inschrijvingsformulier.