Startweekend

Startweekend 2023

Beste ouders en (toekomstige) leden,

In het weekend van 23-24 september vindt het Startweekend van Chiro Bokrijk plaats. Dit jaar is het de enige echte ‘Circus’, dus trek je beste en leukste circusoutfit al maar aan!

Dit weekend bestaat uit allerlei leuke activiteiten en natuurlijk een spannend moment in de avond: de ontknoping van de leiding aan een gezellig kampvuur!

Iedereen is welkom op zaterdag 23 september om 13u00 en is ten laatste aanwezig om 13u45! De inkom is aan Kuurstraat 8 (het Kuurpunt). De kinderen kunnen opgehaald worden zondag 24 september om 11u00.

Wat jullie zeker niet mogen vergeten!

Alle afdelingen:

- Slaapzak

- Kussen

- Toiletgerief

- Pyjama

- Proper ondergoed en (Chiro)kleren

- Aankomst in verkleedkeren!

Sloeber/Speelclub:

- Veldbed/luchtmatras

Rakwi:

De Rakwi’s slapen in grote tenten van de Chiro. Voorzie dus zeker een warme slaapzak en slaapkledij, eventueel nog een fleece dekentje.

- Veldbed/luchtmatras

Tito/Keti/Aspi:

- Eigen tent

- Matje/matras

Zij die liever niet blijven slapen, kunnen zaterdag om 21u worden opgehaald aan de lokalen.

Inschrijven kan via deze link: Inschrijven Startweekend 2023

De deadline hiervoor is 18 september! De prijs van het Startweekend is 8 euro (4-uurtje, avondeten, snack bij het kampvuur en ontbijt). Gelieve de 8 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE54 7360 4174 2497 mét vermelding van naam + afdeling!

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar hoofdleiding@chirobokrijk.be of bel naar 0475 55 61 94 (Maud Withofs).

Graag tot dan!

Chirogroetjes

De leiding