Startweekend

Startweekend 2022

Beste ouders en (toekomstige) leden,

In het weekend van 17-18 september vindt het Startweekend van Chiro Bokrijk plaats. Dit jaar is het de enige echte ‘Bokkerock’, dus trek je beste en leukste festivaloutfit al maar aan!

Dit weekend bestaat uit allerlei leuke activiteiten en natuurlijk een spannend moment in de avond: de ontknoping van de leiding aan een gezellig kampvuur!

Iedereen is welkom op zaterdag 17 september om 13u00 en is ten laatste aanwezig om 13u30! De inkom is aan Kuurstraat 8 (Het Kuurpunt). De kinderen kunnen opgehaald worden zondag 18 september om 11u00.

Wat jullie zeker niet mogen vergeten!

Alle afdelingen:

- Slaapzak

- Kussen

- Toiletgerief

- Pyjama

- Proper ondergoed en (Chiro)kleren

- Aankomst in verkleedkeren!

Sloeber/Speelclub:

- Veldbed/luchtmatras

Rakwi:

De Rakwi’s slapen in grote tenten van de Chiro. Voorzie dus zeker een warme slaapzak en slaapkledij, eventueel nog een fleece dekentje.

- Veldbed/luchtmatras

Tito/Keti/Aspi:

- Eigen tent

- Matje/matras

Zij die liever niet blijven slapen, kunnen zaterdag om 21u worden opgehaald aan de lokalen.

Inschrijven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1bi8_s_ds3_MkMsTT8wmcWkLpvU41gwPhJO_zs9MaOtQ/viewform?fbclid=IwAR192ixHmKVhA6Ikq7Zd9h3V2gyZQXj5gKW2ijOUwAwUjvWFz9YFvCFUG18&edit_requested=true

De deadline hiervoor is 10 september! De prijs van ons startweekend is 8 euro (4-uurtje, avondeten, snack bij het kampvuur en ontbijt). De 8 euro kunnen jullie betalen aan de inkom op Startweekend met kaart of met cash (indien cash liefst gepast betalen).

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar hoofdleiding@chirobokrijk.be of bel naar 0475556194 (Maud Withofs) 0470015032 (Jules Van de Heijning)

Hopelijk tot dan!

Chirogroetjes

De leiding