Bibberbokkentocht

Duik in de duisternis van de Bibberbokkentocht, een huiveringwekkend Halloweenavontuur dat wordt georganiseerd door Chiro Bokrijk in samenwerking met 4 andere Bokrijkse verenigingen!  Deze avond transformeert Bokrijk in een betoverende maar griezelige wereld, waar avontuurlijke zielen door spookachtige paden dwalen en angstaanjagende scènes trotseren.

Deze bijzondere tocht belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol griezelige verrassingen en boeiende ontmoetingen. Durf jij de uitdaging aan? Laat je angst achter en sluit je aan bij de moedige deelnemers die deelnemen aan dit spookachtige samenzijn.

Vergeet niet je meest angstaanjagende outfit aan te trekken, want deze nacht is niet alleen gevuld met schrik, maar ook met kostuums die deel uitmaken van de spookachtige charme. Mysterie, spanning en plezier wachten op jou en je familie en vrienden!

Mis deze kans niet om samen met de lokale gemeenschap een onvergetelijke Halloweenavond te beleven. Kom naar de Bibberbokkentocht en beleef een betoverende nacht vol enge verrassingen en hartverwarmende gemeenschapsgeest!

➢ Datum en tijd: TBA

Locatie: Kuurstraat 8, 3600 Genk

➢ Tickets: TBA

#Bibberbokkentocht #Halloweentocht #ChiroBokrijk