Ledenweekend

Beste ouders en leden

Aftellen maar, want het Ledenweekend 2024 komt steeds dichterbij! Over slechts enkele weken opent zich de deur naar een wereld vol spetterend plezier, leuke spelletjes en onverwachte verrassingen samen met je vrienden. Het is niet zomaar een weekend; het is een buitengewone reis door een zee van onvergetelijke activiteiten, speciaal afgestemd op het unieke thema van jouw afdeling. Van de Sloebers tot de Aspi’s, iedereen wordt ondergedompeld in een bad van avontuur en camaraderie.

➢ Het weekend vindt plaats van 8 tot 10 maart op (locatie). Je wordt verkleed in het thema van jouw afdeling en met een vol buikje verwacht om 19u. Niet te vroeg komen, zodat de leiding alles tot in de puntjes kan voorbereiden! Zondag 10 maart sluiten we af met de eindformatie om 13u, waarna de leden weer kunnen worden opgehaald.

➢ De prijs voor dit geweldige weekend bedraagt slechts €35, inclusief vol pension en verzekering. Hierbij is ook het schaatsen eind januari op IJsbaan de Schaverdijn inbegrepen. Gelieve dit bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer van Chiro Bokrijk BE54 7360 4174 2497, met vermelding van NAAM + AFDELING.

➢ Schrijf je in via deze link: (link). De deadline voor de online inschrijvingen en betaling is zondag 25 februari.

We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen in de gekste, creatiefste, en meest chique verkleedkleren! Bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol nieuwe vrienden, avonturen en herinneringen!