Reünie oud-Chiro Bokrijk

Beste oud-leiding en oud-leden

Het comité oud-Chiro Bokrijk, een groep enthousiaste oud-leiders en leidsters, allen geboren in de sprankelende jaren 60, bundelt opnieuw de krachten met de huidige leiding om een memorabele reünie te organiseren voor alle oud-Chiro Bokrijkenaren.

Dit bijzondere evenement, dat om de 5 jaar plaatsvindt, is meer dan zomaar een samenkomst; het is een reis door de tijd, een viering van de rijke geschiedenis van Chiro Bokrijk, vanaf de allereerste stappen tot de bruisende Chiro die het vandaag is.

Tijdens deze betekenisvolle bijeenkomst worden er inspirerende speeches gegeven door de opstarters, de huidige leiding en de burgemeester van Genk, waarbij we stilstaan bij de hoogtepunten, uitdagingen en vooral de onvergetelijke momenten die Chiro Bokrijk hebben gevormd. Het is een unieke gelegenheid om herinneringen op te halen, oude vrienden te ontmoeten en de magie van Chiro opnieuw te beleven.

Naast het emotionele terugblikken is er ook ruimte voor gezelligheid. De reünie biedt een warme sfeer waarin oud-Bokrijkenaren kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe connecties te maken en de banden met oude vrienden te versterken.

We kijken er reikhalzend naar uit om samen met jullie de unieke spirit van Chiro Bokrijk te vieren en de traditie van deze reünie voort te zetten. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol verhalen, lachen en het pure Chirogevoel!

Tot binnenkort op onze reünie,

Het comité oud-Chiro Bokrijk en de huidige leidingsploeg